Melissa van Gijn

Mijn naam is Melissa van Gijn en ik ben 25 jaar. Onlangs afgestudeerd aan de opleiding Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht. Van januari tot maart ben ik aan het reizen door Thailand, Vietnam en Cambodja. Daaromheen ben ik werkzaam als Online marketeer bij Social Elephant.

Dit is mijn derde jaar dat ik mee doe met de Roparun. Afgelopen twee jaar was ik de enige teamcaptain, ik merkte dat het best een grote verantwoordelijkheid is voor iemand alleen. Dus dit jaar ben ik samen met mijn vriendin Marit teamcaptain. Gezellig!!

Het doel waar we het voor doen vind ik onwijs mooi. Iedereen heeft in zijn/haar omgeving te maken met de verschrikkelijke ziekte. Ik vind het een mooi idee om iets te kunnen doen voor deze mensen. Om het ziek zijn iets dragelijker te maken. Twee jaar geleden ben ik mijn oma verloren aan kanker. Ik heb van heel dichtbij gezien hoe oneerlijk het kan zijn en hoe snel het leven voorbij kan zijn. Met in gedachten mijn lieve oma ga ik in juni weer de finish over.