Melissa van Gijn

Mijn naam is Melissa van Gijn en ik ben 24 jaar. Ik zit in mijn afstudeerjaar van de studie Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerstage. Ik wil zoveel mogelijk uit mijn studie halen en doe daarom naast het reguliere curriculum met veel plezier een aantal projecten. Naast mijn studie kan ik erg genieten van een goed boek of een goede film/serie. Maar een avondje stappen, of andere gezellige dingen doen met vrienden en vriendinnen waardeer ik ook enorm.

Vorig jaar heb ik voor het eerst meegedaan met de Roparun. De eerste keer en gelijk teamcaptain, dat voelde als een mega uitdaging en verantwoordelijkheid. Tot in de puntjes had ik alles uitgewerkt en al dat werk heeft zich beloond. Met een trots en voldaan gevoel gingen we met z’n allen over de finish! Natuurlijk heb ik het niet alleen gedaan, we zijn een team van 25 man en dragen allemaal ons steentje bij!

Vorig jaar had ik gezegd dat ik het één keer zou doen en daarna niet meer, vanwege mijn afstuderen. Maar het Roparun-virus heeft mij besmet en ga ook deze keer weer de uitdaging aan als teamcaptain! Kortom, ik ben het aanspreekpunt van het team, de organisator en ik stuur het team aan.

Het doel waar we het voor doen vind ik onwijs mooi. Iedereen heeft in zijn/haar omgeving te maken met de verschrikkelijke ziekte. Ik vind het een mooi idee om iets te kunnen doen voor deze mensen. Om het ziek zijn iets dragelijker te maken. Afgelopen jaar ben ik mijn oma verloren aan kanker. Ik heb van heel dichtbij gezien hoe oneerlijk het kan zijn en hoe snel het leven voorbij kan zijn. Met in gedachten mijn lieve oma ga ik in mei de finish over.