Martijn van Veenendaal

Hoi, Ik ben Martijn van Veenendaal, 43, en heb twee schurken van 13 en 11 jaar. (Bram en Stijn).  Ik woon in IJsselstein en werk als accountmanager gemeente bij RMN. Naast mijn werk beheer ik Stichting IJrun Events. Stichting IJrun events is een stichting met als doel ondersteuning te bieden aan sportieve evenementen met een charitatief karakter. Met de eventuele opbrengsten die IJrun ontvangt ondersteunen ze verschillende goede doelen en activiteiten om sporten te promoten en ook om atleten te ondersteunen. Naast de ondersteuning organiseert Stichting IJrun ook zelf evenementen. Tevens ben ik voorzitter van stichting NB Loop, dit is de stichting die de Nedereindse Berg Loop organiseert.
Zelf ben ik redelijk sportief en probeer ik elk jaar een sportieve uitdaging te zoeken waarmee ik dan ook nog eens een goed doel kan steunen. Zo heb ik in het verleden gezwommen voor A.L.S., trappen gelopen voor MS patiëntie een spinning marathon voor het kinderziekenhuis Sophia, de helden race gelopen voor Humana en afgelopen jaar de dam tot dam loop gedaan voor het KWF.
In 2019 ga ik voor het eerst mee met de Roparun. Al jaren ondersteun in Team4U met 2 events ( IJsselTrail waarbij een deel naar Team4U gaat) en het goede doelen boule, een petanque avond waarbij de volledige opbrengst naar Team4U gaat. IJsselTrail is 31 maart 2019 en het goede doelen boule is 24 mei, dus jullie zijn uitgenodigd. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren.