Karin Kemp

Hallo,

Ik ben Karin Kemp, 39 jaar en woon in IJsselstein samen met mijn twee heerlijke zoons Thijs en Luuk van 12 jaar. Daarnaast ga ik dit jaar samenwonen met Jurre.  

Mijn hele werkende leven is in de gezondheidszorg geweest. Eerst de apotheek, daarna 10 jaar het academische ziekenhuis in Utrecht en nu alweer een aantal jaren werkzaam voor Sorgente. Sorgente is dé specialist in medische voedingszorg thuis. Wij leveren alle medische voedingen en bijbehorende materialen die in Nederland verkrijgbaar zijn. Vele klanten van ons zijn patiënten met kanker. Dagelijks kom ik met deze ziekte in aanraking. Hoe mooi is het dan om met je hobby een sportieve prestatie neer te zetten en geld in te zamelen voor een goed doel.

In 2016 heb ik mijn eerste ervaring met de Roparun gehad, als teamlid van Team4U. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Bloed, zweet en tranen om de afstand tussen Parijs en Rotterdam af te leggen, maar heel veel voldoening en dankbaarheid dat ik dit heb mogen doen. Daarna had ik het virus te pakken, en volgde deelname in 2017 en 2018 als fietser. Dit jaar ga ik de afstand weer als hardloper afleggen, maar dit keer vanuit Hamburg.  

Ook dit jaar hebben we weer een prachtig team en gaan we een deze prestatie wederom neerzetten. 2e pinksterdag komen we met elkaar vol trots, na 560 km over de finish in Rotterdam.  

Een sportieve groet,

Karin Kemp