Jurre van Noord

Ik ben Jurre van Noord, 44 jaar en woon sinds 1995 in IJsselstein. Ik ben vader van 3 kinderen, Luuk van 14, Myrthe van 12 en Stijn van 9. Daarnaast verliefd en gelukkig met Karin.

Sinds 2007 ben ik ondernemer in de online marketing. Samen met mijn team helpen we onze opdrachtgevers met het werven van nieuwe klanten door middel van het genereren van leads. We doen dit voor diverse branches en ook via verschillende (online) wervingsmethodes.

Mijn sporten zijn waterpolo en wielrennen. Waterpolo speel ik al mijn hele leven. Ooit begonnen toen ik 8 jaar oud was en nooit meer gestopt. Met wielrennen ben ik vijf en een half jaar geleden gestart omdat ik met een groep van 60 mensen 4 bergen in de Alpen over wilde gaan fietsen om zo geld op te halen voor Stichting4Life. Inmiddels heb ik een aantal klassiekers mogen fietsen, zoals: Amstel Gold Race gereden, Ronde van Vlaanderen en Luik Bastenaken Luik en met Stichting4Life de Sella Ronda, Stelvio, Gavia, en een aantal Alpenreuzen beklommen waaronder de Alpe ‘d Huez.

Daarnaast ben ik sinds de oprichting van mijn bedrijf betrokken bij Stichting4Life. Eerst alleen als sponsor maar gaandeweg ook als deelnemer aan diverse sportieve activiteiten en inmiddels ook in het bestuur van de stichting. Met deze stichting hebben we een aantal projecten in de grootste sloppenwijk van Nairobi, Kibera. We ondersteunen daar een weeshuis, 3 lagere scholen en 2 middelbare scholen en proberen studenten na het afronden van hun opleiding te begeleiden naar een betaalde baan. In totaal profiteren inmiddels ruim 1.600 mensen direct van onze steun. De oprichter van deze stichting is eind 2015 overleden aan darmkanker. Hij was voor mij een groot voorbeeld, harde werker, visionair, zeer sportief en de voor mij de rede om direct in te gaan op de uitnodiging om onderdeel uit te maken van Roparun Team4U in 2016.

Roparun 2016 was mijn eerste keer Roparun. Het was een onvergetelijke ervaring. De voorbereidingen met het team, de ontberingen van de kou en vermoeidheid onderweg en de emoties bij het passeren van de Daniel den Hoed kliniek en vreugde aan de finish op de Coolsingel. Al direct na de finish in 2016 wist ik zeker dat dit niet mijn laatste Roparun zou zijn. In 2017 heb ik samen met Karin de lopers mogen begeleiden op de fiets. Afgelopen jaar ben ik er helaas niet bij geweest. Daarom ben ik erg blij dat ik dit jaar samen met Eric weer op de fiets kan stappen. Ik hoop dat we met z’n allen heelhuids weer over de finish komen en een mooi geldbedrag mogen ophalen!

Sportieve groet,

Jurre van Noord