Jacqueline Prins

Hallo

Ik ben Jacqueline Prins ik kom uit Hengelo Overijssel maar woon al 12 jaar in Ede.

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij Berendsen by Elise, een dienstverlener op het gebied van Bedrijfskleding, Industriële poetsdoeken, Schoonloopmatten en Washroom, de aankleding van de sanitaire ruimtes. Berendsen heeft 11 vestigingen in NL met 750 medewerkers die allemaal zorgen dat de klant volledig ontzorgt wordt. Mijn functie binnen Berendsen is accountmanager van de divisie Workwear. Ik reis in het zuiden van het land om de mogelijk klant het juiste advies te geven op het gebied van de workwear.

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan vrienden, familie en eigenlijk alle leuke dingen in het leven. Mijn grootste hobby is reizen, landen ontdekken waar ik nog niet geweest ben.

Tijdens de Roparun verzorg ik het team zodat ze op tijd en op de juiste plek kunnen eten drinken en slapen. Dit wordt het vijfde jaar dat ik mee doe met de Roparun.

Mijn moeder is in 2014 overleden aan longkanker daardoor is het voor mij nog belangrijker om onderdeel van ons team te zijn. Ik vind het van groot belang om mensen met kanker een betere kwaliteit van leven te geven.