Eric van Gijn

Mijn naam is Eric van Gijn, geboren 30 december 1967 te IJsselstein waar ik nog steeds woon. Ik ben getrouwd met Brigitta en heb twee geweldige dochters Melissa 24 jaar en Jennifer 23 jaar.

Mijn hobby’s zijn Hardlopen, lezen en fietsen. Daarnaast doe ik veel vrijwilligers werk w.o  wijkleiding bij de IJVO. (zie www.ijvo.nl), organiseren van de Nedereindse Bergloop

Sinds 2005 ben ik directeur/eigenaar van een schoonmaakbedrijf: BERKO Schoonmaakdiensten BV, welke ik samen met mijn vrouw bestuur. Daar ben ik ontzettend druk mee.

Ik mag dit jaar weer als fietser mijn steentje bijdragen voor dit geweldige team. Ik ga voor de negende  keer mee met de Roparun, omdat ik vind dat ik als gezond persoon, naast alle bezigheden ook tijd moet vrijmaken voor de medemens en wat is dan mooier om je hobby en sportiviteit in te zetten voor mensen die het keihard nodig hebben. Daarom steun ik graag Team4U/ Roparun om mensen met kanker een hart onder de riem te kunnen steken.

Net zoals velen heb ik ook mijn ervaringen met deze verschrikkelijke ziekte, zo heb ik afscheid moeten nemen van mijn moeder en afgelopen jaar is mijn schoonmoeder overleden. Daarnaast diverse vrienden en kennissen die het gevecht moeten aangaan. Ik heb mogen zien wat Stichting Roparun doet met de gelden en het geeft zoveel steun aan de mensen die in gevecht zijn. Wat mij enorm motiveert om me hiervoor in te zetten.

We gaan ervoor: team 313 is een team voor u.