Danique van Zadelhoff

Mijn naam is Danique van Zadelhoff en ik ben 24 jaar. Ik zit in mijn afstudeerjaar van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeerstage en afstudeeropdracht. Daarnaast werk ik 10 uur ondersteunend in een fysiotherapie praktijk in Amersfoort.
Naast mijn studie hou ik erg van sporten. Ik ben dan ook zeker 3 keer in de week te vinden op het voetbalveld. Naast mijn sportieve kant vind ik het ook erg gezellig om met vrienden en vriendinnen leuke momenten te beleven.
Voor mij is dit jaar voor het eerst dat ik mee ga doen met de Roparun. Ik heb er onwijs veel zin in en kan niet wachten om alle gave maar ook zo indrukwekkende verhalen te horen.
Het doel waar we allemaal voor strijden is een bijzonder doel. Helaas komt deze ziekte in veelvoud voor in Nederland en daarom vind ik het een geweldig initiatief om hier geld voor in te zamelen.
Zoals vele mensen heb ook ik dierbare mensen om mij heen die te maken hebben (gehad) met deze rotziekte. Met goede en helaas ook slechte afloop.
Ik kan dan ook niet wachten om een mooi bedrag met z’n alle op te halen om zo een steentje te kunnen bijdragen!